SAINT-GOBAIN FÓRUM ONLINE - Udržitelné stavebnictví se stává realitou/Jsou na to ale peníze?

Pozvánka na online konferenci

V úterý 18. 5. 2021 od 10:00 hod vás zveme na online konferenci Saint-Gobain Fórum. Téma: Udržitelné stavebnictví se stává realitou/ Jsou na to ale peníze?

Udržitelné stavebnictví jako cesta k lepší budoucnosti. Udržitelnost je hlavním tématem celé Evropské Unie a právě stavebnictví je jedním z klíčových oborů, na které se soustředí. Právě budovy mohou za bezmála 40 procent celosvětových emisí CO2. Na to jak to změnit se budeme ptát v dalším dílů online konference Saint-Gobain ONLINE fóru.

Pořad přináší různé pohledy na udržitelné stavebnictví a povídat si budeme o situaci jak v České republice, tak i ve světových metropolích. Vysíláním pro architekty, projektanty a další profesionály z oboru stavebnictví provede moderátorka a novinářka Michala Hergetová.

Pozvání na akci přijali:

Pierre-André de Chalendar - generální ředitel a předseda představenstva Saint-Gobain Group

Karel Havlíček - místopředseda vlády, ministr průmyslu a obchodu a ministr dopravy

Eva Jiřičná - architektka a designérka

Tomáš Rosák - generální ředitel Saint-Gobain pro Česko a Východní Evropu

Petr Valdman - ředitel Státního fondu životního prostředí

Miloš Hutník - za výrobce stavebních materiálů divize Weber, Saint-Gobain

V reportážích dále vystoupí hosté: Hana Pejpalová, ředitelka Státního fondu podpory investic a Luboš Nobilis, environmentální konzultant firmy ECO trend.

Bližší informace naleznete ve videopozvánce

Online konference je zařazena do CŽV ČKAIT a ČKA a ohodnocena 0,5 bodem ČKAIT a 2 body ČKA.

Registrace zde: http://www.azpromo.cz/sg-forum-2021-udrzitelne-stavebnictvi-se-stava-realitou-jsou-na-to-ale-penize-18-5-2021/prihlasit-se/

O Skupině Saint-Gobain

Saint-Gobain vyvíjí, vyrábí a prodává stavební materiály a řešení, která jsou klíčová pro pohodový život každého z nás a naši budoucnost. Tyto materiály nás obklopují ve všech místech, kde žijeme, a jsou součástí každodenního života: v budovách, dopravních prostředcích, infrastruktuře a v mnoha průmyslových řešeních. Poskytují nám komfort, výkonnost a bezpečnost tím, že řeší výzvy udržitelné výstavby, efektivního využívání zdrojů a změny klimatu.

€38.1 mld obrat v roce 2020

Více než 167 000 zaměstnanců, v 70 zemích světa

Závazek dosáhnout uhlíkové neutrality do roku 2050

www.saint-gobain.cz