PROTEXT VIDEO: Konference o budoucnosti Evropy

ČTK bude v neděli 9. května v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line zahájení konference o budoucnosti Evropy ze sídla Evropského parlamentu ve Štrasburku. Celounijní sérii debat o budoucí podobě EU zahájí uvítací projev francouzského prezidenta Emmanuela Macrona. Dále vystoupí předseda Evropského parlamentu David Sassoli, šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová a portugalský premiér António Costa. Přímý přenos začne ve 14:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

Keywords EU-diplomacie-Štrasburk-09.05.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region
Europe, EU, NATO