SEASUN BIOMATERIALS dodá mobilní rapidní molekulární diagnostický systém COVID-19 do kampusu Soulské státní univerzity (SNU)

4S systém společnosti SEASUN BIOMATERIALS, mobilní molekulární diagnostický systém na COVID-19 umístěný v kampusu Soulské státní univerzity (SNU) (Foto: Business Wire)

Zařízení SEASUN BIOMATERIALS je využíváno k detekci COVID-19 v testovacím centru zřízeném na mezinárodním letišti v Inčchonu (ICN). (Foto: Business Wire)

‚4S‘ SEASUNBIO SMART SHIELD SYSTEM byl uveden do provozu v areálech kampusu SNU jako první mobilní diagnostické centrum COVID-19 v Koreji

Po uvedení do provozu na mezinárodním letišti v Inčchonu, zpřístupnila SEASUN BIOMATERIALS (GENERÁLNÍ ŘEDITEL: Park Heekyung), molekulární diagnostická společnost, svůj molekulární diagnostický systém ‘4S’ (SEASUNBIO SMART SHIELD SYSTEM) v kampusu SNU.

Diagnostický systém 4S je mobilní molekulární laboratoř vybavená prostory s negativním tlakem a vybavením s vlastním napájením pro molekulární diagnostiku určená pro rychlé molekulární vyšetření a prevenci infekčních onemocnění jako je COVID-19. Celá procedura diagnostiky COVID-19 trvá méně než 1 hodinu - spočívá ve vyplnění krátkého dotazníku, odběru vzorků, extrakci nukleové kyseliny, molekulární detekci a odeslání výsledků na mobilní telefony zákazníků.

Zařízení SEASUN BIOMATERIALS AQ-TOP Plus je již od ledna 2021 využíváno k detekci COVID-19 v testovacím centru COVID-19 zřízeném na mezinárodním letišti v Inčchonu (ICN). Zde jsou výsledky testu doručovány do 2 hodin. Cestující a personál ICN jsou velmi spokojeni s rychlou a přesnou procedurou AQ-TOP Plus.

SEASUN BIOMATERIALS má dvě diagnostické platformy pro diagnostiku COVID-19, U-TOP COVID-19 a AQ-TOP COVID-19. Řada U-TOP COVID-19 je určena pro podrobné vyšetření, které současně kromě paralelního vyšetření čtyř genů SARS-CoV-2 diskriminuje mutace genu S. Řada AQ-TOP COVID-19 je určena pro rychlý test v místě péče, který je optimalizován pro terénní diagnostiku vyžadující vysokou přesnost s krátkou dobou testování.

Všechny výrobky společnosti SEASUN BIOMATERIALS související s COVID-19 používané v systému 4S byly oficiálně schváleny MFDS, certifikovány „značkou K“ a CE-IVD a rovněž byly EUA autorizovány americkým FDA a od první vlny pandemie jsou exportovány po celém světě.

Pro více informací prosím navštivte www.seasunbio.com a https://youtu.be/QP6Tu9vy8Xk

SEASUN BIOMATERIALS

Sunny, KIM

seasunbio@seasunbio.com

Zdroj: SEASUN BIOMATERIALS

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Keywords Korea-zdraví-SEASUN BIOMATERIALS