Systém GameChange Solar 631 MW Genius Tracker™ bude vztyčen v jižním Texasu

GameChange Solar oznamuje, že systém Genius Tracker™ o výkonu 631 MW v jižním Texasu rychle vyrůstá. Systém bude největším projektem solární fotovoltaiky ve státě, a po dokončení dokonce jedním z největších v zemi. Projekt se skládá z 1,4 milionů solárních modulů na 4000 akrech v okrese Wharton (těsně mimo metropolitní oblast Houston). Tato kapacita bude generovat 500 MWac/631 MWdc obnovitelné energie. Předpokládá se tedy, že bude napájet až 100.000 domácností ročně. Aby byla uspokojena rostoucí regionální poptávka, bude energie vyrobená na místě projektu zakoupena online v blocích a prodána na velkoobchodním trhu ERCOT v roce 2021. EPC předpokládá dokončení projektu v polovině roku 2022.

Allison Larson, ředitelka pro obchodní rozvoj ve společnosti GameChange Solar, uvedla: "Zaměřujeme se na poskytování vynikající logistické podpory a školení, abychom zajistili, že průběh tohoto texaského projektu o výkonu 631 MW bude pro EPC a vlastníka projektu hladký a úspěšný. Systém používá osvědčenou a rychlou instalaci Genius Tracker™ s předem sestavenými SpeedClamps™, které zvyšují rychlost instalace oproti typickým konkurentům. Těšíme se na další velké projekty v Texasu i jinde."

Max Johnson, ředitel pro obchodní rozvoj v GameChange Solar, uvedl: "Toto rekordní fotovoltaické zařízení se nachází podél pobřeží Texaského zálivu a nedaleko několika dalších významných solárních zařízení. GameChange Solar Genius Tracker™ byl vybrán pro tento milníkový projekt pro jeho robustní navržení a schopnost odolávat povětrnostním podmínkám ve vysoce větrných oblastech. Náš technický tým a specializující se zástupci na pracovišti jsou připraveni podpořit vývojáře a vlastníky, kteří využívají zařízení Genius Tracker™ na svých okolních pracovištích, která mají být později v tomto roce v provozu."

Kontaktní a mediální dotazy mohou být přesměrovány na Dericka Bothu: +1 (302) 528-2125 e-mail: derick.botha@gamechangesolar.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1502560/GameChange_Solar.jpg

Keywords USA-energie-solární-firmy-GameChange Solar