Akcie MW Medical se budou obchodovat na berlínské burze

Paul E. Banko, prezident a generální ředitel (CEO) oznámil, že MW Medical, Inc. (vývěska mimoburzovních obchodů: MWMD; Berlín: MWL) byla informována o tom, že jí Sdružení berlínských obchodníků s cennými papíry vydalo povolení k zahájení obchodování s jejími akciemi na třetím segmentu berlínské burzy. Obchodování začne v pondělí 3.května 1999.

MW Medical má mnoho cenných akcionářů v Německu, Rakousku a Švýcarsku a rozšíření distribuce je vítaná.

Obchodní symbol akcií na burze je MWL a německé identifikační číslo cenných papírů je 913 661.

Patentované zařízení společnosti MW Medical je určeno pro celou škálu kosmetických aplikací, například odstraňování chloupků, léčení nitkových žil (Telangiectasia) a obličejových vrásek.

Společnost nedávno oznámila, že podala první zprávu na formuláři 510(K) americkému úřadu Food and Drug Administration o zařízení pro kosmetické odstraňování chloupků s tím, že další informace budou následovat po dokončení klinických zkoušek.

Prohlášení podle Zákona o reformě soukromého obchodování s cennými papíry (Private Securities Litigation Reform Act):

S výjimkou historických informací obsažených v tomto sdělení pro tisk může toto sdělení obsahovat výhledová tvrzení, která zahrnují riziko a nejistoty, které mohou samy o sobě nebo společně ovlivnit údaje zde popisované, například přijetí výrobku, ekonomické výsledky, konkurence, akce vlády, výsledky soudních pří, technologie a další faktory, na něž společnost nemá vliv.

ots Original Text Service: MW Medical, Inc.

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Paul Banko, 760-431-8655, Mitch DeShon, 949-837- 5261, nebo Ken Karasiuk, 805-578-0600, všichni ze společnosti MW Medical, Inc.

Webová stránka: http://www.mwmd.com

Keywords MW Medical