PROTEXT VIDEO: Konference investorů ve stavebnictví...

ČTK bude ve čtvrtek 6. května v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line odbornou diskusi na téma aktuální legislativy a stavu provádění stavebního dozoru v praxi a role státu v dozorování staveb. Konferenci organizují CEEC Research, ministerstvo průmyslu a obchodu a ministerstvo pro místní rozvoj. Zúčastní se mj. ředitelka odboru stavebního řádu ministerstva pro místní rozvoj Žanet Hadžíć, generální ředitel, Ředitelství silnic a dálnic ČR Radek Mátl, hlavní ekonom Generali CEE Holding Miroslav Singer. Přímý přenos začne ve 13:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/b8-FU9NCNb4" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></">iframe>

Keywords ČR-stavby-hospodářství-vláda-právo-Praha-06.05.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic