PROTEXT VIDEO: Slavnostní ražba medailí v České mincovně...

ČTK bude ve čtvrtek 6. května v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line slavnostní ražbu medailí v České mincovně v Jablonci nad Nisou za účasti Jiřího Suchého a Jitky Molavcové. U příležitosti 90. narozenin Suchého vydá mincovna třídílnou minisérii pamětních medailí. Přímý přenos začne v 10:30.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/E2PqAVTSIzA" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-zajímavosti-měna-firmy-Česká mincovna-Jablonec nad Nisou-06.05.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region
Liberec region