Inovátoři mezi obchodníky vystoupí 5. 5. na konferenci Retail Summit Action v přímém přenosu

Hlavním trendem obchodu je letos příklonu spotřebitelů k online nákupům potravin. Jak se mění preference zákazníků při nákupu potravin a jak na ně reagují obchodníci? Jaké technologie jim pomáhají v dnešní době rychlých změn? 5. května se na tato témata zaměří nový formát, živá konference v přímém přenosu Retail Summit Action.

Téma konference Retail Summit Action vysílané v přímém přenosu odráží současné změny na trhu a má název „Obchod s potravinami v době covidové – a jak dál“. Její náplní bude nejen zhodnocení uplynulého roku plného změn, ale také výhled na další možné scénáře vývoje obchodu, jakož i konkrétní zkušenosti a řešení.

Celkem tři hodiny velmi svižného a informačně nabitého programu moderuje Michael Rozsypal z DVTV. Celkem 25 řečníků vystoupí s krátkými prezentacemi či se zapojí do tří panelových diskuzí. Diváci, kteří se registrují ke sledování přenosu, mají možnost pokládat dotazy řečníkům on-line.

Program se zaměří na změny zákaznických preferencí, změny na nabídkové straně a na závěrečnou diskuzi klíčových obchodníků a dodavatelů, kteří jsou nositeli inovací v obchodě. Manažeři firem jako Rohlík, Dáme jídlo, DoDo, Košík, Albert, Tesco, COOP, Makro či Plzeňský Prazdroj zde proberou trendy, vize, a předpoklady pro expanzi e-commerce. Probereme také možnosti digitalizace kamenného potravinářského obchodu, očekávaný vývoj off-trade a on-trade spotřeby a rozšíření on-line služeb do regionů v zájmu zajištění kritické infrastruktury státu.

Konference vzniká za finanční podpory Rady kvality ČR a pod záštitou Ministarstva průmyslu a obchodu ČR. Akci podpořily také společnosti DataSentics, DoDo, GS1 Czech Republic, Dáme jídlo a sekcer Aktivační agentury Asociace komunikačních agentur. Registrace za jednotnou cenu 1500,- Kč je k dispozici zde.

Kontakt:

Jan Patera