PROTEXT VIDEO: Investice do nemovitostí...

ČTK bude ve středu 14. dubna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line konferenci Investiční výhledy na téma investice do nemovitostí. Konferenci pořádá společnost EMUN Family Office ve spolupráci s generálním partnerem KPMG Česká republika a hlavním partnerem, kterým je PPF banka. Přímý přenos začne v 09:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/jqsJzE98K9U" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

PROTEXT

Keywords ČR-hospodářství-reality-14.04-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM-VIDEO

Region