PROTEXT VIDEO: Webinář představí metodu Best Value...

ČTK bude ve středu 14. dubna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line webinář, který představí zahraniční metodu Best Value k hodnocení kvality a invence u veřejných zakázek na služby, dodávky nebo stavební práce v ČR. Pořádá Asociace pro rozvoj infrastruktury a Svaz měst a obcí. Přímý přenos začne v 09:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/P_n0--0PZQU" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

PROTEXT

Keywords ČR-správa-hospodářství-stavby-služby-Praha-14.04-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM-VIDEO

Region