Dreame Technology: Cílí poskytovat inteligentní řešení pro úklid domácnosti

Dreame Technology, rostoucí inovativní společnost specializující se na inteligentní zařízení pro úklid domácnosti, nedávno představila svůj robotický vysavač Dreame Bot L10 Pro, který vyhrál designovou cenu Red Dot Design 2021. Robot je optimalizován pokročilou navigační technologií LiDAR, která přináší inteligentní úklidovou zkušenost a osvobozuje spotřebitele od úmorné práce.

LiDAR je aktivní měřicí zařízení, které vyzařuje laserové světlo pro měření přesné vzdálenosti mezi objektem a snímačem a je obecně považováno za základní součást autonomních vozidel úrovně L3 (pokročilé asistenční systémy pro řidiče) a L4/L5 (bez řidiče). Umožňuje vozidlu přesněji vnímat okolní prostředí a bývá označováno jako „oči inteligentní jízdy".

Vzhledem k tomu, že na trhu se stávají robotické vysavače populární, jsou při výběru produktů běžně zvažovány parametry jako sací výkon a provozní doba. Nicméně, schopnost odhalit překážky a vyhnout se jim, je přehlížena. Podle průzkumů trhu provedených Dreame Technology je jedním z největších neduhů současných robotických vysavačů neschopnost vyhnout se předmětům na podlaze, jako například kabelům a pantoflím.

Dreame Bot L10 Pro tento problém úspěšně vyřešil pomocí navigační technologie LiDAR. Je vybaven 3D skenerem se strukturovaným světlem a vlastním SLAM algoritmem. Také používá vysoce přesnou 3D technologii pro vyhýbání se překážkám, která identifikuje objekty větší než 3 mm. Jeho detekce 360stupňového zorného s milimetrovou přesností umožňuje automaticky skenovat okolní prostředí ve 3D a vytvořit inteligentní úklidovou trasu s dostatečným předstihem, čímž se snižuje riziko uvíznutí nebo kolize.

„Klademe důraz na průlom v oblasti technologií a na potřeby spotřebitelů. Dreame Bot L10 Pro zahájil novou éru inteligentního a bezproblémového úklidu," uvedl Frank Wang, mezinárodní marketingový ředitel Dreame Technology. „Dreame Technology se zaměřuje na poskytování integrovaných řešení inteligentního domácího úklidu prostřednictvím špičkových robotických vysavačů a také výkonných bezdrátových vysavačů, jako jsou T30, V11 SE a V12."

Akumulátorové vysavače Dreame V11 SE, V12 a T30 dokáží nejenom odstranit prach z chlupatých koberců a tvrdých podlah, ale také udržet čistotu v domácnosti a vypouštět čerstvější vzduch. Navíc disponují prvotřídním sacím výkonem v oboru s hodnotami 150 AW, 185 AW a 190 AW.

Dreame Bot L10 Pro, Akumulátorové vysavače Dreame V11 SE, V12 a T30 budou k dispozici na Amazonu a AliExpressu v letošním květnu a červnu. Později v tomto roce rovněž Dreame Technology vypustí dva průkopnické robotické vysavače – Dreame Bot Z10 Pro, vysavač a mop 2v1, který bude dodáván se samovyprazdňovací základnou pro automatickou likvidaci nečistot a Dreame Bot W10, vysavač a mop 2v1, který se dokáže sám čistit.

O Dreame Technology

Společnost Dreame Technology byla založena v roce 2015 a se zaměřuje na inteligentní zařízení pro úklid domácnosti s vizí zlepšit kvalitu života uživatelů po celém světě pomocí technologií. Sledujte nás na Facebooku, Instagramu? a Twitteru. Pro více informací prosím navštivte webové stránky https://www.dreame-technology.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1483643/image_5011492_30567856.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1483642/image_5011492_30567949.jpg

KONTAKT: Tianshi Yuwen, pr@dreame.tech; Lena Liu, Liuyk@dreame.tech, +86 400-875-9511

Keywords Čína-elektronika-byty-trendy-Dreame Technology