Veletrh nábytku CIFF Kuang-čou spojuje 357.809 návštěvníků s 4000 kvalitními značkami

Čínský mezinárodní veletrh nábytku (Kuang-čou) - China International Furniture Fair (Guangzhou), (dále jen „CIFF Kuang-čou") uzavřel 31. března svůj vysoce úspěšný 47. ročník. Na 750.000 metrech čtverečních výstavní plochy uvítal 4000 vystavovatelů a více než 357.809 návštěvníků, což je ve srovnání s pre-pandemickým ročníkem 2019 nárůst o 20,17 %. On-line výstavní platformy CIFF zároveň nasbíraly více než 7,6 milionu zhlédnutí.

Veletrh uvítal značky a účastníky z řad dodavatelů a navazujících odvětví desítkami špičkových tematických výstav a fór: od špičkového designu a nejnovějších stylů až po materiálové trendy a chytré technologie. Zaměřený na celý dodavatelský řetězec od designu až po výrobu a spotřebitele, pokryl řadu segmentů: domácí nábytek, bytový dekor a domácí textil, venkovní a kancelářský nábytek a nábytkové stroje a suroviny.

"Potřeby a požadavky nábytkářského průmyslu se v souvislosti s pandemií rozvinuly. To je důvod, proč letos CIFF Kuang-čou propagoval hodnotu originálního designu při vytváření modernizovaného obchodního modelu v kontaktu s nejnovějšími okolnostmi. Naším cílem je zlepšit kvalitu při zachování stability, podporovat inovace designu, propojit mimořádný domácí trh s vývozními příležitostmi, posílit průmyslový řetězec a zlepšit digitální služby," uvedl zástupce ředitele Centra zahraničního obchodu Číny Sü Ping.

Veletrh začátkem letošního roku také zahájil repoziční strategii zakotvenou v "designových trendech, globálním obchodě a v celém dodavatelském řetězci", která zdůrazňuje roli originálního designu v nábytkářském průmyslu. Přední designéři z celé země byli pozváni, aby se zúčastnili výstavy a hostili řadu tematických výstav a akcí souvisejících s designem, jako je například CIFF designové jaro („CIFF Design Spring") a laboratoře CMF Trend LAB a D2M Lab. CIFF Kuang-čou plně využil výhod své výstavní platformy a posílil spojení mezi vystavovateli a předními designéry za pomoci aktivit v různých podobách.

Ve snaze podpořit a posílit přeshraniční spolupráci zorganizoval veletrh ještě více fór a akcí pro objevování nových obchodních příležitostí. Letos navíc hostil on-line setkání pro zahraniční zájemce a vytvořil cloudový most pro vystavovatele. Ten jim pomáhá spojit se se zahraničními obchodníky, kteří se nemohli osobně zúčastnit a vzájemně sdílet domácí a mezinárodní příležitosti pro rozvoj. Integrací celého dodavatelského řetězce a využitím jeho zdrojů pro všechny kanály podpořil CIFF Kuang-čou světový nábytkářský průmysl v tom, aby se v post-pandemické éře chopil inovací a rozvoje.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1481560/CIFF_47_1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1481574/CIFF_47_2.jpg

Kontakt: Betty Ye, +86-20-8912-8349, yepy@fairwindow.com.cn

Keywords Čína-obchod-trendy-stavby-byty-China International Furniture Fair