Společnost Mary Kay Inc. jmenuje Wendy Wang prezidentkou asijsko-pacifického regionu

Zkušená vedoucí pracovnice firmy byla povýšena, aby řídila operace světové kosmetické značky v asijsko-pacifické oblasti

Světová kosmetická značka Mary Kay Inc., jednička v oblasti podpory podnikání a rovnoprávnosti žen, s centrálou v Addisonu v americkém státě Texas, nedávno oznámila jmenování Wendy Wang prezidentkou asijsko-pacifického regionu.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Kompletní zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20210310005138/en/

Ve své nové roli bude Wang zajišťovat strategickou vizi a vedení a zároveň rozšiřovat rozvoj společnosti v asijsko-pacifickém regionu i nad jeho rámec. Wang se stala součástí právního oddělení společnosti Mary Kay v roce 2002 ve funkci poradkyně pro asijsko-pacifickou oblast. Krátce poté byla na několik let angažována v Číně. Po návratu na globální ústředí firmy v roce 2012 byla povýšena na pozici viceprezidentky a právní poradkyně, ve které zodpovídala za právní otázky a dodržování předpisů ve všech čtyřech regionech. V roce 2019 se Wang vrátila do Číny s novým pověřením a v roce 2020 byla povýšena do funkce obchodní ředitelky pro asijsko-pacifický region. Na této pozici rozvíjela a realizovala zavádění obchodní strategie a stála v čele regionálního týmu asijsko-pacifické oblasti při podpoře prodeje, marketingu, obchodní technologie a provozu, a díky tomu je připravena převzít úkoly, které před ní staví pozice prezidentky regionu.

"Gratulujeme Wendy k jejímu povýšení do nové funkce prezidentky společnosti Mary Kay v asijsko-pacifickém regionu," řekl David Holl, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Mary Kay. "Wendy se velmi zajímá o nezávislé konzultantky Mary Kay a má zkušenosti z vedoucích pozic v Mary Kay. Během svého funkčního období neúnavně budovala silný talentovaný tým právníků, který zajišťuje dodržování právních předpisů v Číně a celém asijsko-pacifickém regionu. Jsme velmi rádi, že ji můžeme přivítat v týmu vedení v rámci naší snahy zlepšovat životy žen na celém světě."

Wang získala právnický vysokoškolský titul na Texaské univerzitě v Austinu, kde rovněž studovala ekonomii. Je držitelkou mnoha ocenění a vyznamenání, v roce 2017 například získala ocenění časopisu D CEO pro vynikající právní poradce a ocenění asijsko-americké obchodní komory The Greater Dallas Asian American Chamber of Commerce za diverzitu vedení společnosti.

"Chci pomáhat ženám a jejich rodinám v asijsko-pacifické oblasti," řekla Wang. "Podpora nezávislých konzultantek společnosti Mary Kay je mou největší ctí a naplňuje mě vírou, láskou a důvěrou do budoucnosti. Jsme firma, pro kterou jsou lidé velmi důležití a naší misí je obohacovat životy žen a podporovat nezávislé kosmetické konzultantky. Můj tým a já budeme usilovat o vytváření těch nejlepších obchodních příležitostí založených na hodnotách společnosti Mary Kay, které tvoří pilíře naší firemní kultury a mise."

Povýšení Wang je nejnovějším počinem v dlouholetém úsilí společnosti Mary Kay Inc. podporovat ženy na vedoucích místech firem na celém světě. Společnost Mary Kay je firma vytvořená ženami pro ženy a tyto její klíčové hodnoty se odrážejí na údajích o genderové diverzitě zaměstnanců společnosti Mary Kay v globálním měřítku (údaje k březnu 2021):

• 61 % zaměstnanců společnosti Mary Kay jsou ženy

• 59 % žen na postech ředitelek a vyšších

• 54 % žen ve funcích globálních viceprezidentek a vyšších

• Více než 50% globálního týmu vedení společnosti Mary Kay tvoří ženy

O společnosti Mary Kay

Originální žena bořící mýty, Mary Kay Ash založila svou kosmetickou firmu před téměř 60 lety se třemi cíli: nabídnout ženám skvělé příležitosti, vyrábět neodolatelné produkty a udělat ze světa lepší místo pro život. Z tohoto snu nakonec vznikla nadnárodní společnost s obratem v řádu miliard dolarů, která má miliony nezávislých prodejců téměř ve 40 zemích světa. Firma Mary Kay se snaží věnovat výzkumu v oblasti kosmetiky a vyrábí špičkové produkty pro péči o pokožku, dekorativní kosmetiku, doplňky stravy a parfémy, které distribuuje exkluzivně prostřednictvím svých nezávislých kosmetických konzultantek.

Zdrojovou zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210310005138/en/

Kontakt:

Mary Kay Inc. Corporate Communications

Marykay.com/newsroom

Tel.: (+1) 972.687.5332 nebo e-mail: media@mkcorp.com

Zdroj: Mary Kay Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Keywords USA-trh-kosmetika-práce-firmy-Mary Kay