Hvězdy v Nehvizdech

Atletický mítink Hvězdy v Nehvizdech

V prvním únorovém týdnu se opět po roce konal atletický mítink Hvězdy v Nehvizdech.

Mezinárodní atletický mítink Hvězdy v Nehvizdech se koná od roku 2018 a dnes již zaujímá pevné místo v českém, evropském a světovém kalendáři prestižních halových mítinků. Od roku 2020 jsou Hvězdy v Nehvizdech certifikovány Českým atletickým svazem a nově je mítink také pod záštitou Předsedy Národní sportovní agentury Milanem Hniličkou. Netradiční závod světových atletických hvězd s výjimečnou atmosférou se konal v nehvizdské hale, která letos musela být bez diváků a jak dovolují naše epidemiologická opatření vlády, ale i tak byla svědkem skvělých výkonů atletů.

Ambasadory a významnými osobnostmi závodu jsou ty největší české sportovní hvězdy Helena Fibingerová, Roman Šebrle, Petra Kvitová, Tomáš Dvořák, Aleš Valenta, Lucie Hradecká!

Společnost CANABA největší dodavatel domů na klíč působící na trhu již 30 let se stala opět generálním partnerem tohoto mítinku, který byl i letos velmi úspěšný jako předešlé ročníky.

Podívejte se sami: https://www.ceskatelevize.cz/porady/10151523196-atletika/221471291012301-hvezdy-v-nehvizdech/

Bližší informace: Jana Kozáková, marketing, CANABA a.s., kozakova@canaba.cz

Přílohy: Snímky z mítinku Hvězdy v Nehvizdech 2021

Poznámka: Zveřejnění obrazových příloh je volné s uvedením autora zdroje Tomáš Vojtek.

Keywords Sport-atletika-stavby-CANABA

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Building industry, housing and real property