Společnost Contimade se připojila ke skupině Moravia Containers

Společnost Moravia Containers získala 100 % podíl ve společnosti Contimade, s.r.o., předním českém výrobci modulárních staveb. Díky této akvizici bude Moravia Containers sestávat ze tří nejuznávanějších českých výrobců svého druhu - společností Imecon, Pegas a Contimade.

Takto rozšířená skupina utržila v roce 2020 1,5 miliardy Kč, z čehož 90 % tvořil export do západní Evropy, a díky čemuž se ze skupiny stal největší český hráč v tomto odvětví. Společnost Moravia Containers aspiruje na post jedné z vedoucích společností na evropském trhu modulárních staveb.

Kontakt:

www.moraviacontainers.cz

Keywords ČR-stavby-firmy-Contimade-Moravia Containers

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Building industry, housing and real property

RECEIVING PRESS RELEASES
Subscribe for free