Mezinárodní konference distributorů firmy GAC MOTOR 2021 s heslem „Společně se jezdí lépe" se uskutečnila on-line formou

Mezinárodní konference distributorů firmy GAC MOTOR 2021 se uskutečnila on-line 28. ledna 2021 pod heslem „Společně se jezdí lépe" a „cloudovou formou" se jí zúčastnili distributoři z 26 zemí, kteří se museli vypořádat s časovým posunem, aby mohli s firmou GAC MOTOR diskutovat on-line.

Díky významné podpoře globálních partnerů se firmě GAC MOTOR dařilo po celý rok 2020 překonávat dopady celosvětové pandemie a hospodářské recese. Firma dosáhla meziročního růstu exportu o 18 %, a stala se tak jedním ze tří nejrychleji rostoucích vývozců automobilů v Číně.

Jako výraz ocenění skvělé práce svých distributorů firma GAC MOTOR udělila společnosti Al Jomaih Automotive Company Diamantovou cenu pro nejlepšího distributora (Outstanding Distributor Diamond Award). V roce 2020 se díky partnerské spolupráci firem Al Jomaih a GAC MOTOR podařilo na saúdskoarabském trhu dosáhnout skvělých výsledků.

Během konference firma GAC MOTOR oznámila své plány na rok 2021, včetně plánů celkového růstu, které povedenou k posílení prodejních aktivit a zajistí další růst nejen firmě GAC MOTOR, ale i jejím distribučním partnerům po celém světě.

Co se týče produktové strategie, chce firma GAC MOTOR uvést na světový trh čtyři nové modely s naftovými motory a dva nové modely založené na využívání nových energetických zdrojů. Tyto nové modely budou určeny pro globální trh a budou prodávány spolu s jednotlivými regionálními modely v příslušných oblastech.

Firma GAC MOTOR bude také zkoumat nové prodejní kanály a segmenty, jako jsou užitkové vozy, ojeté značkové vozy nebo řešení pro mobilitu.

Pan Jü Ťün, předseda představenstva firmy GAC MOTOR, zdůraznil, že GAC MOTOR chce i nadále posilovat své pozice na všech frontách. Podle něj chce firma GAC MOTOR i nadále zůstat „prémiovou čínskou značkou v segmentu vyšší a střední třídy, která bude oceňovaná i v zahraničí".

Pan Ceng Che Pin, generální ředitel firmy GAC MOTOR, řekl: „GAC MOTOR i nadále zaměří své úsilí na budování a posilování pozice na trhu a na komunikaci klíčových hodnot, které naše značky nabízejí."

Firma GAC MOTOR rovněž uspořádala regionální konference s místními distributory s cílem připravit pro jednotlivé trhy podrobnou obchodní politiku a tržní strategii. Konference pro region Ruska se uskuteční on-line 25. února 2021.

Mezinárodní konference distributorů firmy GAC MOTOR 2021 ukázala ambice a energii této značky a přispěla k posílení důvěry všech distributorů a partnerů. Firma GAC MOTOR se zaměří na strategické trhy a nové modely vozů, na další zlepšování své pověsti a klíčových hodnot značky. Díky tomu zákazníci získají kvalitnější, špičkově zpracované produkty a lepší zážitky se svými automobily.

KONTAKT: YuChi, +86 13502273642

Keywords Čína-automoto-trh-GAC MOTOR

Region
Asia, Australia