PROTEXT VIDEO: Podpora duševního zdraví dětí...

ČTK bude ve středu 24. února v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line sympozium Zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra ČR na téma podpora duševního zdraví dětí. Promluví předsedkyně Asociace klinických logopedů ČR Irena Cudlínová, ředitelka zdravotnického úseku ZP MV ČR Zdeňka Salcman Kučerová a další. Přímý přenos začne ve 14:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/hM94qCLd4K4" frameborder="0" allow="accelerometer;picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-zdraví-koronavirus-pojišťovny-děti-Praha-24.2.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic