Volba čtyř členů Rady České televize

Předseda Poslanecké sněmovny ve smyslu ustanovení paragrafu 4 odst. 2 zákona č. 483/1991 Sb., o České televizi, ve znění pozdějších předpisů, vyzývá organizace a sdružení představující kulturní, regionální, sociální, odborové, zaměstnavatelské, náboženské, vzdělávací, vědecké, ekologické a národnostní zájmy, aby od 24. února 2021 do 10. března 2021 předložily volebnímu výboru Poslanecké sněmovny návrhy kandidátů na volbu 4 členů Rady České televize.

Mgr. Radek Vondráček, v.r.

předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky

K návrhům se přikládají doklady uvedené v podrobnějších informacích zveřejněných na webových stránkách Poslanecké sněmovny PČR.

Případné dotazy zodpoví sekretariát volebního výboru Poslanecké sněmovny, Sněmovní 4, 118 26 Praha 1

tel.: 25717 3562, e-mail: stranskam@psp.cz

Keywords ČR-sněmovna-média-televize-ČT-rada-Poslanecká sněmovna

Region