PROTEXT VIDEO.: Samsung Electronics představí...

ČTK bude ve čtvrtek 14. ledna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line akci společnosti Samsung Electronics, kde představí novou řadu mobilních telefonů Galaxy S21 a další příslušenství. Přímý přenos začíná v 16:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/TD_BZN0bn_U" frameborder="0" allow="accelerometer;picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords Svět-elektronika-komunikace-firmy-Samsung Electronics-Praha-14.1.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region