JSC Farmak si vybrala společnost SoftGroup za poskytovatele služeb v oblasti serializace a agregace

Firma SoftGroup AD, nejlepší poskytovatel technologií pro trasování v regionu střední a východní Evropy, dnes oznámila, že společnost JSC Farmak, jeden z největších výrobců léčiv na Ukrajině, si vybrala řešení SoftGroup® SaTT, které jí má pomoci při modernizaci své trasovací sítě tak, aby splňovala platné předpisy a průmyslové normy v oblasti trasování a sledování.

JSC Farmak je nejinovativnější farmaceutická firma na Ukrajině a jediná farmaceutická společnost zařazená do žebříčku „25 nejinovativnějších ukrajinských firem (TOP 25 Innovative Companies of Ukraine)".

JSC Farmak je absolutní jedničkou na ukrajinském farmaceutickém trhu a největším vývozcem zdravotnických prostředků již od roku 2010. Firma provozuje 20 výrobních linek, které splňují zásady správné výrobní praxe a vyrábí vysoce kvalitní výrobky, vyvážené do více než 20 zemí. Od roku 2015 firma ve městě Šostka provozuje také závod na výrobu účinných aktivních látek (API Production Division), jehož plánovaná roční kapacita je 100 tun účinných aktivních látek (API).

Poté co firma Farmak dokončila instalaci balících strojů a linek, objednala si komplexní řešení SoftGroup® SaTT s cílem optimalizovat své distribuční sítě a zajistit dodržování platných předpisů a průmyslových norem pro trasování a sledování. Součástí dodávky této technologie je integrace do stávajících strojů a zařízení, dodávka serializačního a agregačního hardware, centrálního řídícího systému a cloudových služeb pro připojení globálních trasovacích a sledovacích platforem.

Více informací o řešení SoftGroup® SaTT, o jeho funkcích a flexibilitě, kterou firma SoftGroup prostřednictvím svých technologií a služeb farmaceutickým společnostem nabízí, včetně úspory nákladů a zkrácení doby instalace, najdete na webových stránkách https://www.softgroup.eu/.

O společnosti SoftGroup

SoftGroup je softwarová firma, která farmaceutickému průmyslu nabízí komplexní technologii pro trasování. Naše řešení pokrývají všechny úrovně trasování a sledování, včetně agregačních procesů při výrobě léčiv.

SoftGroup je poskytovatelem certifikovaný poskytovatel zabezpečené informační brány (Certified Gateway Provider) a prověřený partner organizací EMVO (Evropská organizace pro ověřování pravosti léčiv - European Medicine Verification Organization), BgMVO (Bulharská organizace pro ověřování pravosti léčiv - Bulgarian Medicine Verification Organization) (BgMVO) a organizace GS1 Healthcare. Firma je navíc partnerem ruského sledovacího a trasovacího systému MDLP (Russian Track and Trace System). Společnost je také jedním z prvních akreditovaných poskytovatelů řešení a integračních služeb pro místní i zahraniční farmaceutické firmy a výrobce léčiv.

Firma SoftGroup je držitelem několika prestižních ocenění za kvalitu a inovaci v celém regionu střední a východní Evropy a využívá špičkové technologie k návrhu těch nejlepších řešení, která beze zbytku uspokojí potřeby zákazníků v oblasti serializace a agregace.

Kontakt: Milena Atanasova, Milena.Atanasova@softgroup.eu, +359 88 5943749

Keywords Bulharsko-Ukrajina-farmacie-trh-JSC Farmak-SoftGroup