PROTEXT VIDEO: První ročník diskusí osobností průmyslu

ČTK bude ve středu 13. ledna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line první ročník unikátního nezávislého diskusního pořadu osobností českého průmyslu nazvaný Barometr českého průmyslu. Pořad připravilo Národní centrum Průmyslu 4.0. Účast přislíbil ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček, viceprezident Svazu průmyslu a dopravy Radek Špicar a další. Přímý přenos začíná ve 14:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Dmg7aSk712Y" frameborder="0" allow="accelerometer

picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-průmysl-hospodářství-Praha-13.1.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM