Společnost HEISHA uvádí na trh uživatelsky přívětivé řešení autonomních dronů a poptává exkluzivní mezinárodní partnery

Společnost HEISHA, špičkový poskytovatel světové úrovně v oblasti nabíjecích stanic pro autonomní drony, uvedla na trh svou nejnovější a nejmenší nabíjecí stanici DNEST a vyzvala potenciální exkluzivní partnery z celého světa ke spolupráci.

S rozměry menšími než 1 metr krychlový a váhou nižší než 40 kilogramů umožňuje DNEST snadné vypuštění dronu, ať už ze zahrady či třeba ze střechy. Na rozdíl od jiných průmyslových produktů společnosti se jedná o uživatelsky přívětivější produkt, který je cílen přímo na spotřebitele. Kompletní sestava zahrnuje nabíjecí stanici, dron DJI Mavic 2 Zoom a potřebný software, díky čemuž je dron ihned po koupi připraven k vzletu. Uživatelé mohou bez jakýchkoliv předchozích pilotovacích zkušeností DNEST snadno ovládat a dohlížet tak ze vzduchu na své pozemky odkudkoli a kdykoli.

"Společně s vydáním tohoto nového produktu také vyzýváme potenciální exkluzivní partnery z celého světa ke spolupráci. Důvodem exkluzivity je zajištění stability a ziskovosti případných nových exkluzivních partnerů, což je motivuje k poskytování ještě lepších služeb zákazníkům. HEISHA nehledá jen dealery, ale partnery, s nimiž může ruku v ruce vytvářet prvotřídní produkty," uvedl Ling Lu, generální ředitel společnosti HEISHA.

DNEST je platforma vyvinutá s jediným cílem - vytvořit uživatelsky přístupné řešení pro nabíjení dronů. Stanice je osazena nabíjecí podložkou šesté generace a technologií řadiče třetí generace. Spolu s centrem dálkového ovládání CLOUD CENTURY Freesky a cloudovými službami Amazonu pak mohou uživatelé přejít do pohledu z ptačí perspektivy kdykoliv se jim zamane.

Řešení nabíjení dronů řady HEISHA D je ekonomickou a vysoce spolehlivou open-source platformou, která vám ušetří čas a náklady na vývoj.

Více informací ohledně produktu naleznete na webových stránkách: https://www.heishatech.com/dnest-hardware-for-drone-in-a-box-solution/

Seznamte se s platformou DNEST: https://www.youtube.com/watch?v=1e9Yhzak56A&feature=youtu.be

DNEST politika exkluzivního partnerství: https://www.youtube.com/watch?v=miSnCHK1eNM

O společnosti HEISHA

Technologická firma HEISHA se orientuje na vytváření produktů, které přináší skutečnou hodnotu do každodenního života lidí, a to na základě pokroku vědy a techniky. Společnost vlastní výrobní závod o výměře větší než 1700 metrů čtverečních, včetně moderních testovacích a výrobních zařízení a nabízí svým zákazníkům cenově příznivá řešení, která zároveň šetří čas. Hledáme nové vývojáře a jsme otevřeni obchodním partnerstvím a spolupráci s výrobci originálního příslušenství (OEM).

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1396212/HEISHA_DNEST.jpg

KONTAKT: Susan Sun, Email: info@heishatech.com, Phone: +86 13823771086