PROTEXT VIDEO: Celostátní fórum Pirátů

ČTK bude v sobotu 9. ledna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat celostátní fórum Pirátů, které poprvé proběhne kompletně on-line. Představí se lídři kandidátek pro podzimní volby do Sněmovny. Vyhodnoceny budou výsledky krajských i senátních voleb, působení během koronavirové krize a činnost v Evropském parlamentu. Dalším tématem je chystaná koalice s hnutím Starostové a nezávislí do voleb do Poslanecké sněmovny v roce 2021. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/y-t7FPTVWQs" frameborder="0" allow="accelerometer;picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-Piráti-volby-sněmovna-Praha-9.1.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region