Devátého ledna uplyne 160 let od narození prof. Walda

9. ledna 2021 uplyne 160 let od narození profesora Františka WALDA, rektora ČVUT (1919-1920 ) a profesora teoretické a fyzikální chemie a chemické metalurgie.

K tomuto výročí je zpřístupněn na www.frantisekwald.cz rozsáhlý archiv, kde je zájemcům k dispozici 6300 digitalizovaných originálních dokumentů, zachycujících život i vědecké dílo této nejen svým odborným, ale i osobním životem nepochybně výlučné osobnosti. K výročí byla rovněž vydána kniha František WALD - ŽIVOT A DÍLO a je zdarma ke stažení na https://www.frantisekwald.cz/kniha-zivot-a-dilo-frantiska-walda

Kontakt:

Jiří Wald

WALD Press

jiri.wald@gmail.com

Keywords ČR-školy-věda-vysoké-firmy-Wald Press

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Science, education and school system

RECEIVING PRESS RELEASES
Subscribe for free