Vánoční TRADE NEWS vás přenese do nejšťastnějších zemí světa

Víte, že nejšťastnější zemí na světě je Finsko a hned za ním Dánsko? Norsko je páté a Švédsko sedmé. Alespoň to tvrdí Světová zpráva o štěstí za loňský rok, žebříček publikovaný OSN. Proč tomu tak je, že právě Skandinávie exceluje, co se týče příjmu, svobody, důvěry, střední délky života, sociální podpory a štědrosti? Nejen na tuto otázku hledá odpovědi prosincové TRADE NEWS. Protože obchodovat s těmito zeměmi je opravdu štěstí.

Abyste pronikli na tamní trhy, vedle kvalitního produktu za konkurenceschopnou cenu si připravte také velkou dávku trpělivosti, profesionality a spolehlivosti. Ale získat do svého byznysu severského parťáka za to stojí, neboť preferuje dlouhodobé partnerství a zažijete s ním rovný obchod bez kličkování. Tomáš Rousek, ředitel kanceláře CzechTrade Skandinávie, v rozhovoru pro TRADE NEWS dále tvrdí, že aktuální poptávka je ve stavebnictví, strojírenství a IT. Ovšem nebojte se prosadit i v jiných oborech na místo uvolněné čínskými firmami. Jeho slova potvrzují i zkušenosti českých podniků, mimo jiné například společností ENVI-PUR či Proma Reha.

Aktuální vydání se dále zaměřuje na energetiku a environment. Tradičně v něm najdete další exkluzivní rozhovory, články, analýzy, původní infografiky i zkušenosti českých exportérů. Časopis, který pro vás připravuje agentura ANTECOM jako magazín Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR, vychází na 88 stranách tištěným nákladem 8200 kusů.

TRADE NEWS je distribuován bezúplatně přímo k manažerům firem s rozhodující pravomocí. Zdaleka se nejedná pouze o členy AMSP ČR, ale také o další společnosti a instituce. Je připravován ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR a institucemi podporujícími český vývoz, jako jsou například CzechTrade, EGAP, ČEB, ČMZRB, TA ČR, ICC ČR, a s Ministerstvem zahraničních věcí ČR.

Více informací také na: www.itradenews.cz, www.tradenews.cz

Kontakt:

ANTECOM s.r.o.