Přichází nová generace prevence proti kyberútokům

Společnost KPCS CZ uvedla na trh cloudovou službu ATOM ONE, výkonný nástroj pro zajištění prevence před kybernetickými útoky a výpadky systémů. Během pár desítek minut od aktivace služby jsou organizace schopny identifikovat bezpečnostní a provozní nedostatky svého IT prostředí a získat přehled o jeho slabých místech. Zároveň služba nabídne řešení nalezených problémů. Díky neustálé aktualizaci jsou organizace připraveny včas reagovat i na nové hrozby.

ATOM ONE poskytuje na jednom místě přehled o provozních a bezpečnostních parametrech IT prostředí, takže je okamžitě zřejmé, na co se zaměřit a jak případné nedostatky odstranit. Služba zajišťuje sběr a analýzu bezpečnostních událostí a doporučuje preventivní kroky pro předcházení kybernetickým útokům či výpadkům. Sledují se parametry ve čtyřech oblastech - provoz, bezpečnost, kapacita a dostupnost. V každé z těchto oblastí je možno ihned vidět, v čem je problém a jak ho řešit, a to napříč cloudovým i on-premise prostředím.

Více na atomone.net nebo kpcs.cz.

Kontakt:

Martina Koutníková