Společnost Hikvision oznámila finanční výsledky za 3. čtvrtletí roku 2020

Společnost Hikvision, poskytovatel řešení v oblasti internetu věcí (IoT) se zaměřením na video, zveřejnila své finanční výsledky za třetí čtvrtletí roku 2020. V tomto období firma Hikvision dosáhla tržeb ve výši 17,75 miliardy čínských jüanů, což představuje meziroční nárůst o 11,53 %. Čistý zisk společnosti vyplatitelný akcionářům firmy dosáhl 3,81 miliardy čínských jüanů, což představuje meziroční nárůst o 0,12 %.

Za první až třetí čtvrtletí roku 2020 dosáhla firma Hikvision celkových tržeb ve výši 42,02 miliardy čínských jüanů, což představuje meziroční nárůst o 5,48 %. Celkový čistý zisk společnosti vyplatitelný akcionářům činil za stejné období 8,44 miliardy čínských jüanů, což představuje meziroční nárůst o 5,13 %.

Navzdory nepříznivému společenskému a hospodářskému vývoji v celém světě se firma Hikvision dokázala této situaci přizpůsobit a dosáhnout za první tři čtvrtletí roku 2020 výrazného růstu tržeb. Společnost Hikvision bude i nadále úzce spolupracovat se svými partnery na udržení stabilního růstu a vytváření hodnot pro své zákazníky s cílem překonat toto nejisté období a udržet si stávající růstový trend.

Kompletní finanční zprávu s výsledky za 3. čtvrtletí roku 2020 najdete zde.

O společnosti Hikvision

Společnost Hikvision je předním světovým poskytovatelem řešení v oblasti internetu věcí (IoT), se zaměřením na video. Díky rozsáhlé a vysoce kvalifikované pracovní síle ve výzkumu a vývoji vyrábí Hikvision kompletní sadu komplexních produktů a řešení pro širokou škálu vertikálních trhů. Kromě bezpečnostního průmyslu rozšiřuje společnost Hikvision svůj dosah i na inteligentní domácí technologie, průmyslovou automatizaci a automobilovou elektroniku, aby dosáhla své dlouhodobé vize. Produkty společnost Hikvision také koncovým uživatelům přináší důležité obchodní informace, které zvyšují produktivitu práce a komerční úspěšnost. Společnost Hikvision, která se zavázala k maximální kvalitě a bezpečnosti svých produktů, vyzývá partnery, aby využívali různé dostupné zdroje pro kybernetickou bezpečnost, které firma Hikvision nabízí, včetně centra Hikvision Cybersecurity Centre. Další informace naleznete na webových stránkách www.hikvision.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1323116/Hikvision_Q3_2020_financial_results.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1323115/Hikvision_Q3_2020_financial_results.jpg