Soutěž Nejhezčí zahrada s domem CANABA 2020 má svého vítěze

Letošní ročník soutěže Nejhezčí zahrada s domem CANABA našel svého vítěze. Akciová společnost CANABA, největší dodavatel rodinných domů na klíč, opět pořádal oblíbené klání, ve kterém se klienti, kteří žijí v domech CANABA, prezentují výsledky své tvůrčí zahradnické a pěstitelské snahy.

Celé léto přicházely snímky klientů CANABA, kteří se s maximálním úsilím věnovali nejen zkrášlení zahrad svých domovů, ale i pořízení jejich fotodokumentace. Vysoký zájem účastníků a množství zaslaných fotografií odbornou porotu zaměstnalo na několik týdnů a definitivní vyhodnocení této soutěže bylo přijato až v prvním říjnovém týdnu. Odborná komise složená z architektů a zástupců vedení společnosti vybrala nakonec z několika stovek soutěžních příspěvků, jako vítěznou zahradu manželů Jitky a Zdeňka Fořtových z Třemošné, kteří získali hlavní cenu - poznávací zájezd dle vlastního výběru v hodnotě 25.000 Kč.

Ocenění i hlavní cenu předal výkonný ředitel společnosti CANABA a.s. Ing. Pavel Herclík. Rozhovor se šťastnými výherci o vzniku jejich nádherné zahrady najdete v příštím čísle časopisu DŮM&ZAHRADA.

Společnost CANABA zároveň děkuje všem ostatním účastníkům této oblíbené soutěže a jejich zahradnické umění ocení alespoň malými dárky.

Bližší informace: Jana Kozáková, marketing, CANABA a.s., e-mail: kozakova@canaba.cz

Přílohy: Snímky ze slavnostního předání ocenění Nejhezčí zahrada s domem CANABA 2020

Poznámka: Zveřejnění obrazových příloh je volné s uvedením autora zdroje Vladan Krumpl - Dům a zahrada. Požadavky na úpravu typu či velikosti souboru směrujte na marketingové odd., sl. Anežku Knapovou knapova@canaba.cz

Keywords ČR-stavby-trh-hobby-firmy-CANABA