Bezpečný Silvestr bez COVIDU na Maledivách privátním letadlem

Tropická vegetace

Cestovní kancelář láká své klienty sloganem: "Vyměňte špatné zprávy a pochmurné počasí za 34 stupňů a pláže s bílým pískem", a přichází s nápadem bezpečně odvézt Čechy soukromým letadlem na Maledivy. Bez transferu na letištích, bez kontaktu s jinými lidmi.

Maledivy hlásí v posledních dnech minimální počty pozitivních testů na COVID-19, a tak jsou bílé pláže nádherných ostrovů pro dovolenkáře bezpečné. Letadlo odlétá z Prahy 25.12., délka zájezdu je 12 dní, cena je od 110.000 Kč na osobu, přičemž děti do 12 let mají celý zájezd jen za 23 330 Kč, pro rodiny s dětmi jde tedy o zajímavou nabídku.

"V případě pozitivního testování na COVID-19 před cestou bude klientovi cena za zájezd vrácena," hovoří Ing. Pavel Fellner, jednatel CK SEN. To znamená, že letadlo bude úplně bezpečné. Samozřejmě i posádka bude před cestou otestovaná.

Maledivy jsou rájem rekreantů, a v prosinci a lednu zde vládne ideální počasí bez dešťů, tento rok s minimem dalších turistů. Modrá obloha, tyrkysové moře, bílé pláže, nádherný podmořský svět, skvělé jídlo.

Kontakt:

CK S.E.N.

e-mail: cksen@cksen.cz

www.cksen.cz

Keywords ČR-Maledivy-CK-turistika-zábava-rekreace-koronavirus-firmy-Cestovní kancelář S.E.N.

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic