PROTEXT VIDEO: Online diskuse Institutu pro...

ČTK bude ve čtvrtek 29. října v servisu PROTEXT VIDEO vysílat online diskusi Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku na téma jakým způsobem zasáhla euro současná koronavirová krize a co to znamená pro jeho budoucnost. Diskutovat budou slovenský europoslanec, prezident SME Europe Ivan Štefanec, prezident Svazu obchodu a cestovního ruchu Tomáš Prouza a další. Přímý přenos začíná v 18:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

PROTEXT

Keywords ČR-EU-koronavirus-měna-hospodářství-obchod-euro-Praha-29.10.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic