PROTEXT VIDEO: Online TK k akci Movember

ČTK bude v úterý 27. října v servisu PROTEXT VIDEO vysílat online TK k charitativní a osvětové akci Movember. Představeny budou aktuální statistiky rakoviny prostaty, výsledky průzkumu, který porovnal povědomí českých žen a mužů o této problematice a informace o vlivu epidemie nového typu koronaviru na pacienty s rakovinou prostaty. O zkušenosti se podělí muži, kteří poprvé absolvovali vyšetření. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

Keywords ČR-zdraví-rakovina-Praha-27.10.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM