Nová řada 3D tiskáren BCN3D Technologies

Nová řada 3D tiskáren Epsilon W50, W27 a Sigma D25 otevírá nové příležitosti a možnosti v konstrukci, prototypování a výrobě. Vyznačují se skutečným multimateriálovým tiskem IDEX, mimořádnou stavební kapacitou (až 420 x 300 x 400 mm) a možností Cloud managementu.

Plně uzavřené stavební komory řady Epsilon předurčují tisk prakticky celé současné nabídky materiálů tiskových strun (filamentů). Lze tisknout z náročných technických materiálů, speciálně teplotně, chemicky a mechanicky odolných. K dispozici jsou také materiály určené pro styk s potravinami nebo pro medicínské aplikace.

Dnešním dnem jsou tyto 3D tiskárny oficiálně dostupné pro český a slovenský trh. Seznamte se blíže s přehledem novinek (zde), nebo si objednejte zkušební výtisk (zde).

(Jakmile pomine současná situace covid, lze se s těmito zařízeními seznámit osobně v některém z našich předváděcích center partnerů Abc3D.)

Elvira | Abc3D patří mezi největší dodavatele 3D technologií a 3D služeb na CZ/SK trhu. Disponuje nabídkou čtyř desítek 3D tiskáren šesti různých tiskových technologií s více než tisícovkou tiskových materiálů, dále pak 3D skenery a software pro reverzní inženýring a inspekci kvality

Kontakt:

Jan Šmejcký

Elvira|Abc3D, Hlubočepská 70, 152 00 Praha 5

Servisní a prodejní zastoupení BCN3D pro CZ/SK

e-mail: jsmejcky@elvira.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Keywords ČR-elektronika-průmysl-zdraví-trh-tiskárny-firmy-Elvira

Region