První Strojírenský veletrh virtuálně

Veletrhy virtuálně: Redakce Technického týdeníku a vydavatelství Business Media CZ připravují první Strojírenský veletrh virtuálně v České republice. Od počátku pandemie vytvářejí programátoři pod taktovkou organizátorů inovativní platformu výstavního areálu veletrhyvirtualne.cz, připravenou nabídnout vystavovatelům i návštěvníkům atraktivní prostředí, které zajistí efektivní prezentaci produktů a služeb i setkávání vystavujících firem s partnery a potenciálními klienty.

Technická infrastruktura prvního českého strojírenského virtuálního veletrhu umožní vystavujícím firmám plně komunikovat se zákazníky a partnery v reálném čase. Na stáncích vystavovatelů budou návštěvníkům a obchodním partnerům k dispozici odborníci a obchodní zástupci připravení podávat potřebné informace či domlouvat podmínky případných obchodních kontraktů, dále místnost s projekcemi videoprezentací vystavovatele, přehledný prostor představující novinky a aktuality a další vymoženosti. K dalším z mnoha inovací patří možnost účasti na řadě videokonferencí, přednášek a besed s odborníky z firemní i akademické sféry.

Strojírenský veletrh virtuálně nabízí inovativní přístup v oblasti komunikace v prostředí zájemců o novinky v segmentu strojírenství. Návštěvníkům umožní okamžitý kontakt s vystavovateli, živě se představí např. společnosti SMC, Murrelektronik, Panasonic Industry, TOS Varnsdorf či Hennlich. Inovativní technologie, online interakce a možnost připojit se z jakéhokoli místa přinášejí nové zajímavé možnosti.

V průběhu veletrhu si účastníci budou moci objednat jídlo pro sebe či pozvat partnery na oběd formou on-line objednávky od společnosti Dáme jídlo.

Platforma Veletrhy virtuálně je nyní zpřístupněna v podobě pilotního projektu a poběží až do konce listopadu.

Hlavní programový on-line blok se uskuteční v termínu 2. - 6. listopadu. Pokud jste dosud váhali, máte možnost svoji firmu přihlásit až do konce října a zapojit se rovnou do již zpřístupněné aplikace.

Bezplatná registrace návštěvníků je možná od nynějška až do ukončení veletrhu.

Pro více informací navštivte www.veletrhyvirtualne.cz.

Více informací o Business Media CZ naleznete na bmczech.cz.

Kontakt:

Michael Málek, šéfredaktor, michael.malek@bmczech.cz

Keywords ČR-stroje-internet-média-veletrh-Business Media CZ

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Automotive industry, transport and machinery
IT, telecommunications
Media, society and lifestyle