Savills se stává výhradním správcem pražského kancelářského portfolia spol. IMMOFINANZ

Petr Machula, vedoucí oddělení správy nemovitostí společnosti Savills ČR a SR

IMMOFINANZ portfolio

Společnost IMMOFINANZ pověřila mezinárodní realitní poradenskou společnost Savills s účinností od ledna 2021 výhradní správou svého portfolia sedmi kancelářských budov v Praze. Celková podlahová plocha aktiv je přibližně 123 000 metrů čtverečních.

Pražské kancelářské portfolio poskytuje prostory více než 120 nájemcům v budovách nacházejících se v centru města, v rušných obchodních čtvrtích nebo na letišti. Portfolio zahrnuje nemovitosti Na Příkopě 14, Jindřišská 16, Jungmannova 15, myhive Palmovka, myhive Pankrác House, Airport Business Center a BBC Gamma. Dvě z těchto nemovitostí nabízejí inovativní kancelářský koncept myhive, který se zaměřuje na uspokojení požadavků a očekávání nájemců a jejich zaměstnanců. Koncept se vyznačuje čtyřmi hlavními charakteristikami: designem inspirovaným prostředím hotelu, pozorným a vstřícným personálem, vynikající infrastrukturou a mezinárodní komunitou.

Filip Poltoratský, Country Manager Operations spol. IMMOFINANZ pro Českou republiku, říká: "Společnost Savills úspěšně spravuje čtyři budovy z našeho pražského portfolia. Jejich profesionální a inovativní přístup je v souladu s filozofií a potřebami naší společnosti. Jsem rád, že od ledna 2021 bude celé naše portfolio kancelářských budov pod správou právě společnosti Savills. Těšíme se na profesionální správu budov, která i nadále povede ke spokojenosti všech našich nájemců."

"Je pro nás opravdu velkou ctí stát se výhradním správcem celého pražského kancelářského portfolia. Naše spolupráce se spol. IMMOFINANZ začala v srpnu 2017, kdy jsme do správy získali čtyři z jejich nemovitostí. V té době se jednalo o vůbec první aktiva nově založeného oddělení správy nemovitostí spol. Savills. Jsme velice rádi, že po třech letech můžeme naši spolupráci rozšířit a i nadále pokračovat v poskytování komplexních služeb v oblasti správy nemovitostí pro našeho klienta," komentuje Petr Machula, vedoucí oddělení správy nemovitostí společnosti Savills ČR a SR.

O společnosti Savills:

Savills CZ s. r. o. je součástí globální společnosti Savills plc poskytující poradenské služby v oblasti komerčních nemovitostí zalistovaná na akciové burze London Stock Exchange. Týmy Savills působí ve více než 600 vlastních i partnerských kancelářích. Společnost zaměstnává přes 39 000 profesionálů ve více než 70 státech na území Severní i Jižní Ameriky, Evropy, Asie a Pacifiku, Afriky i Blízkého východu, kde nabízí široké spektrum specializovaných poradenských služeb a služeb v oblasti managementu a investic klientům z celého světa.

V České republice je společnost Savills aktivní od roku 2017. Přes 50 expertů její pražské kanceláře klientům nabízí odborné služby od investičního poradenství, oceňování, agendy pronájmů a správy nemovitostí přes konzultace v oblasti výstavby a plánování projektů až po průzkum trhu v šesti hlavních sektorech: průmysl a logistika, kanceláře, maloobchod, volný čas, hotely, rezidenční bydlení a ubytování pro studenty.

Pro více informací o společnosti navštivte stránku savills.com. Novinky z české kanceláře Savills najdete na savills.cz, anebo lokálním LinkedIn profilu (@Savills Czech Republic).

Pro více informací prosím kontaktujte:

Petr Machula, oddělení správy nemovitostí, Savills ČR a SR, e-mail: petr.machula@savills.cz

Marcela Rytířová, marketing, Savills ČR a SR, e-mail: marcela.rytirova@savills.cz

Kai Stoermer, press office, Savills, e-mail: kai.stoermer@savills.com

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Keywords ČR-reality-služby-Savills-firmy-IMMOFINANZ

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Building industry, housing and real property