PROTEXT VIDEO: Konference Forum 2000

ČTK bude ve středu 14. října v servisu PROTEXT VIDEO vysílat závěrečný den 24. ročníku mezinárodní konference Forum 2000. Na programu má diskuse o významu Evropy v měnícím se světě, ekonomických prioritách současnosti nebo ženských právech v časech krize. Přímý přenos začíná ve 14:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/H9gWGfYJPU4" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-Svět-diplomacie-společnost-internet-Forum 2000-Praha-14.10.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region