Společnost Columbia Sportswear Company si vybrala platformu Adyen jako svého platebního partnera pro americké a globální trhy

Columbia Sportswear Company a její značky, včetně značek Columbia, Sorel, Mountain Hardwear a prAna, budou využívat jednotnou obchodní platformu společnosti Adyen

Adyen (AMS: ADYEN), globální platforma populární mezi řadou předních světových společností, dnes oznámila, že byla vybrána společností Columbia Sportswear Compamy (CSC), globálním prodejcem sportovního oblečení, obuvi, doplňků a vybavení pro aktivní životní styl, jako primární poskytovatel plateb. Dnes už jsou značky CSC platformou podporovány a rozšiřování této podpory bude probíhat napříč celými Spojenými státy, Kanadou a Evropou a bude zahrnovat všechny hlavní značky CSC, včetně značek Columbia, Sorel, Mountain Hardwear a prAna.

Díky integraci s Adyen dojde ke sjednocení CSC a pod ní spadajících značek, skrze jednotnou obchodní platformu, s uniformním způsobem zpracování plateb a zákaznických dat jak pro nákupy v kamenných prodejnách, tak pro online nákupy.

Kvůli globální pandemii jsou lidé zavřeni doma, a tak se zákazníci stále více zaměřují na online nákupy. Pro společnost CSC a její značky je v roce 2020 bezproblémová sjednocená platební platforma, která bude fungovat po celém světě, důležitější než kdy předtím.

"Adyen pro nás byl jasnou volbou, protože naší prioritou bylo sjednotit naše obchodní možnosti, abychom mohli našim zákazníkům poskytnout ještě lepší služby online i v obchodě," prohlásil Mike Hirt, IT ředitel, společnosti Columbia Sportswear Company. "Jsme rádi, že jsme prozíravě zahájili spolupráci se společností Adyen dříve, než se dostavila krize vyvolaná virem COVID-19 a že spotřebitelé začali upřednostňovat online nákupy a bezkontaktní platby."

"Je nám ctí spolupracovat s Columbia Sportswear Company a jejím širokým portfoliem značek na vytváření lepšího prostředí pro jejich zákazníky v USA, Kanadě a dalších státech," prohlásil Kamran Zaki, provozní ředitel společnosti Adyen. "Platby v maloobchodním prostředí se mění rychleji než kdy dříve a podniky musí být na tuto skutečnost připraveny a vybaveny, aby udržely krok s novými trendy. Mnoho trendů se týká právě plateb a my doufáme, že se zasloužíme o vytvoření pozitivního nákupního zážitku ve všech prodejních kanálech."

Pro více informací navštivte www.adyen.com.

O Adyen

Adyen (AMS: ADYEN) je platební platforma využívaná řadou předních světových společností. Poskytuje moderní komplexní infrastrukturu přímo propojenou s platebními kartami Visa, Mastercard a dalšími, zákazníky z celého světa, preferovanými platebními způsoby. Adyen poskytuje bezproblémové platby napříč online, mobilními a obchodními kanály. Adyen má kanceláře po celém světě a spolupracuje se společnostmi, jako je Facebook, Uber, Spotify, Casper, Bonobos a L'Oréal. Spolupráce se společností Columbia Sportswear, jak je pospána v této obchodní aktualizaci, podtrhuje kontinuální šíření platformy mezi stálými i novými obchodníky v průběhu let.

O Columbia Sportswear Company

Společnost Columbia Sportswear Company sestavila značek pro aktivní jedince, čímž se stala lídrem globálního průmyslu aktivního životního stylu v oblasti oděvů, obuvi, doplňků a dalšího vybavení. Značky společnosti, která byla založena v roce 1938 v Portlandu v Oregonu, se dnes prodávají v přibližně 90 zemích. Kromě značky Columbia® vlastní společnost Columbia Sportswear Company také značky Mountain Hardwear®, SOREL® a prAna®. Další informace najdete na webových stránkách: www.columbia.com, www.mountainhardwear.com, www.sorel.com a www.prana.com

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/432569/Adyen_Logo.jpg

KONTAKT: Adyen, Kayla LaDuke, press@adyen.com