Společnost Meggitt Training Systems oznámila změnu názvu firmy na InVeris Training Solutions

Společnost Meggitt Training Systems (dále jen „společnost“), světová jednička ve výcviku armády a ozbrojených policejních složek na virtuálních zbraňových simulátorech, dnes oznámila změnu svého názvu na InVeris Training Solutions. Účinnost změny názvu je okamžitá, přičemž zkratka „InVeris“ znamená „důvěra“ a „poctivost“. Změna názvu vyjadřuje hrdost společnosti InVeris na to, že pomáhá s výcvikem těch nejlepších a nejstatečnějších mužů a žen s celého světa a připravuje je tak na ochranu komunit a zemí, kterým slouží. Sídlo společnosti zůstává i nadále ve Suwanee (Georgie) a firma bude i nadále spolupracovat se zákazníky ze Spojených států amerických i z ostatních zemí, na pěti kontinentech.

„Během posledních několika měsíců jsme pečlivě vyhodnocovali situaci a rozhodli jsme se sladit náš název a značku s hodnotami, které poskytujeme bezpečnostním složkám,“ řekla Andrea Czop, viceprezidentka pro strategii, obchod a marketing. „Zkratka InVeris znamená důvěru a poctivost, což jsou klíčové hodnoty pro naše klienty a hodnoty, kterými žijeme každý den. Naši klienti ze sebe vydávají všechno a je nám velkou ctí a jsme hrdí na to, že můžeme sloužit lidem, kteří chrání naši bezpečnost. Uvědomujeme si, že když budou naši klienti připraveni a jejich zaměstnanci budou v bezpečí, budeme v bezpečí my všichni.“

Jako součást změny názvu, představila firma InVeris Training Solutions také nové logo, nové firemní barvy a nové webové stránky InVerisTraining.com. Firma si ve svém vlastnictví i nadále ponechává své hlavní sesterské společnosti FATS® a Caswell, které patří mezi průkopníky v oblasti virtuálních i fyzických střelnic.

Andrea Czop dále dodala: „Vždy pro nás bylo nejvyšší prioritou poskytovat našim zákazníkům a partnerům ty nejlepší služby a nabízet našim zaměstnancům ty nejlepší pracovní podmínky. Platí to i dnes, kdy zahraniční trhy i trh ve Spojených státech amerických znovu rostou. Vždy jsme se našim zákazníkům snažili nabízet kvalitní produkty, prověřené inovace a špičkovou podporu. A budeme tak činit i nadále.“

Společnost InVeris Training Solutions vyvíjí flexibilní a inovativní špičková řešení pro výcvik a školení armády, ozbrojených složek i soukromých bezpečnostních agentur a jsme připraveni jim pomáhat. Uvědomujeme si že vteřiny rozhodují a proto jsme náš balík služeb pojmenovali Because Seconds MatterTM (což v překladu znamená „Protože vteřiny rozhodují“). Společnost za svou 90 letou historii zprovoznila více než 15 tisíc fyzických střelnic a 5 100 virtuálních výcvikových systémů a vytvořila speciální simulační výcvikový program pro domácí i zahraniční ozbrojené složky. Moderní výcviková řešení, která společnost nabízí, připravují naše klienty ve více než 55 světa na obranu komunit a národů, kterým slouží.

Více informací najdete na webové stránce InVerisTraining.com.

O společnosti InVeris Training Solutions

Společnost InVeris Training Solutions vyvíjí flexibilní a inovativní špičková řešení pro výcvik a školení armády, ozbrojených složek i soukromých bezpečnostních agentur a jsme připraveni jim pomáhat. Uvědomujeme si že vteřiny rozhodují a proto jsme náš balík služeb pojmenovali Because Seconds MatterTM (což v překladu znamená „Protože vteřiny rozhodují“). Společnost InVeris Training Solutions nabízí pestré portfolio technologických řešení pro výcvik armádních složek a zaměstnává tým více než 400 odborníků. Firma InVeris Training Solutions je světovou jedničkou ve výcviku ozbrojených složek prostřednictvím fyzických i virtuálních střelnic. Ve své 90 leté historii firma InVeris Training Solutions, spolu se svými sesterskými firmami FATS® a Caswell, uvedla do provozu více než 15 tisíc fyzických a 5 100 virtuální výcvikových střelnic. Firma sídlí ve Suwanee (Georgia) a má zákazníky ve Spojených státech amerických a po celém světě, na pěti kontinentech.

Přečtěte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201007005137/en/

Kontaktní informace

Kontakt pro média:

Michelle Henderson

Ředitelka marketingu

InVeris Training Solutions

678-288-1090

michelle.henderson@inveristraining.com

Zdroj: InVeris Training Solutions

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

PROTEXT

Keywords USA-armáda-vzdělání-InVeris Training Solutions

Region