PROTEXT VIDEO: TK Platformy profesionální...

ČTK bude ve středu 16. září v servisu PROTEXT VIDEO od 09:30 vysílat TK Platformy profesionální komunikace k představení kodexu influencera a iniciativy Férový influencer. Vystoupí zástupce influencerů Ivo Veselý, děkanka katedry marketingové komunikace a public relations FSV UK Denisa Hejlová, Jan Binar z Asociace komunikačních agentur, Tereza Tůmová ze Sdružení pro internetový rozvoj, Michal Dubravský z Plzeňského Prazdroje a raper, influencer Johny Machette. Účast prosím potvrďte do 15. září na e-mail ivo.vesely@peppermint.cz.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

Keywords ČR-internet-reklama-trendy-Praha-16.9.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM