Předání čestných uznání a medailí na konferenci Klubu personalistů o.p.s.

V Brně skončila třídenní konference Personalistika, právo a vzdělávání ve veřejné správě 2020, která nabídla kromě maratonu přednášek také pěknou porci doprovodného programu.

Třešničkou na dortu bylo předání Čestných uznání a medailí dvěma vynikajícím osobnostem.

Za významný a výjimečný přínos v oblasti soudnictví obdržel Čestné uznání a medaili předseda Krajského soudu v Praze pan JUDr. Ljubomír Drápal, který ocenění převzal z rukou hejtmana Zlínského kraje, pana Jiřího Čunka.

Čestné uznání a medaili za významný a výjimečný přínos k rozvoji státní správy v České republice předala prezidentovi ICT Unie panu Mgr. Zdeňkovi Zajíčkovi osobně paní magistra Kristina Chrástková, ředitelka Klubu personalistů, o.p.s.

Oběma oceněným gratulujeme.

Tým Klubu personalistů, o.p.s. a Aliaves & Co.

Kontakt:

e-mail: reditel@aliaves.cz

Keywords ČR-správa-právo-vzdělání-ocenění-Klub personalistů-Aliaves & Co.

Region
Brno region

Science, education and school system
Politics, public administration and courts