ABSL Polsko vyhledává spolupráci s novými technologickými společnostmi

Technologická laboratoř ABSL, kterou provozuje Association of Business Services Leaders (Asociace předních společností v odvětví obchodních služeb) (Polsko), vybízí začínající nové technologické společnosti, aby nabízely svá řešení globálním korporacím. Problémy, jejichž řešení obchodní sektor v současné době poptává, najdete na webové stránce https://absltechlab.pl/.

Technologická laboratoř ABSL vypozorovala seznam omezení, se kterými se setkávají jak technologické společnosti, tak korporace. V případě technologických společností, zejména těch relativně mladých, vyplývají tato omezení z obtíží při dohánění korporací. Na druhé straně jsou korporace se svými dobře zavedenými dodavatelskými a prodejními společnostmi často blokovány omezenou schopností získávat na trhu nástroje, které nejlépe vyhovují jejich potřebám. Platforma ABSL Tech Lab je navržena tak, aby tato omezení odstranila a pomohla najít nové způsoby implementace moderních technologických nápadů a řešení, prostřednictvím sladění požadavků korporací s technologickými společnostmi.

"Rozhodli jsme se vytvořit platformu pro spolupráci mezi začínajícími a předními světovými společnostmi, abychom ještě lépe pomohli řešit problémy světa, jehož normální běh narušila pandemie onemocnění COVID. Myšlenka vzájemné spolupráce se zrodila z potřeby nacházet flexibilní řešení, která lze snadno upravovat tak, aby vyhovovala stále vyšším nárokům z podnikatelského prostředí. Výsledkem je, že se nové technologické společnosti mohou stát poskytovateli globálních řešení. Proto vytváříme pole působnosti pro ty, kteří mají potenciál oslovit nadnárodní zákazníky," říká Janusz Dziurzyński, viceprezident ABSL, který je zodpovědný za tento nový program.

Tato platforma představuje dlouhodobé opatření zaměřené na podporu plynulého přenosu inovací mezi začínajícími podniky a etablovanými firmami, které usilují o posílení svých konkurenčních výhod a o zvýšení pružnosti svých provozů a struktur. V důsledku toho mají mladé společnosti přístup na globální trhy a mohou si budovat cenné obchodní vazby, které mohou využít jako účinný odrazový můstek pro budoucí obchodní operace.

Společnost Procter & Gamble, dlouhodobý strategický partner technické laboratoře ABSL, se letos zajímá o řešení umožňující automatizaci analýzy dat. Hledá také způsoby, jak zvýšit efektivitu online prodeje, a řešení umožňující efektivní sledování logistického řetězce. Hlavní partner projektu, polská pobočka Citibank Europe plc, vítá nápady v oblasti lidských zdrojů, které podporují odhodlání a pečují o kreativitu v rozptýlených týmech a zároveň zachovávají vysokou produktivitu. Citi má také zájem o automatizaci služeb zákazníkům s cílem neustále zlepšovat kvalitu, aby dále obohatila zkušenosti zákazníků a poskytla klientům řešení umožňující růst a ekonomický pokrok.

Aktuální seznam jednotlivých problémových okruhů a formulářů žádostí je zveřejněn na webových stránkách technické laboratoře ABSL. Nové problémové okruhy budou pravidelně zveřejňovány na webových stránkách programu - www.techlab.pl.

Kontakt:

Marta Piorun; marta.piorun@absl.pl; +48 534 454 464