Výborný výsledek českého závodníka Lukáše Dražila

Závodník na vodních skútrech Lukáš Dražil

Výborného výsledku dosáhl český závodník na vodních skútrech Lukáš Dražil ve městě Pochlarm na mistrovství Rakouska.

Po českých závodech, které se s účastí prestižních jezdců Evropy konaly minulý týden v Praze Troji, kde obsadil první místo v kategorii GNB GP4, se Lukáš Dražil tento víkend zúčastnil závodů v rakouském městě Pochlarm, kde obsadil výborné třetí místo ve stejné kategorii.

Tvrdá příprava Lukáše Dražila je směřována na AQUABIKE european championship v maďarském městě Leveleg a Polském ELK, kterého se zúčastní jezdci z 22 států Evropy. Pořadatelem je organizace U.I.N. uznávaná Olympijským svazem.

Kontakt:

e-mail: info@lionsteam.cz