Produkty Weber, které vám usnadní letní rekonstrukci

Léto je ideální dobou pro zahájení výstavby nebo rekonstrukce. Ať již se jedná o stavební práce s různými druhy štuků, jádrových omítek, lepidel, nebo podlahových hmot. Divize Weber Skupiny Saint-Gobain proto připravila na léto prodejní akci na vybrané stavební materiály, které odpovídají nejen trendům a nárokům současné stavební praxe, ale zejména požadavkům zákazníků, kteří kromě odolnosti a dlouhé životnosti materiálů očekávají také další vlastnosti, jako je například perfektní zpracování a snadná aplikace.

Akce probíhá od 1. 7. do 31. 8. Platí pro vybrané stavební materiály. Při objednání jedné palety akčních výrobků získá nakupující navíc letní dárek limitované edice Weber.

Akce se týká těchto vybraných výrobků:

Jádrové omítky:

weberdur klasik JRU - ruční jádrová omítka 2 mm, MVC 650 25

Štuky:

weberdur štuk IN - vnitřní štuk pro ruční zpracování, MVJ 310 25

weberdur štuk EX - ruční štuk pro interiér i exteriér, MVCJ 320 25

weberdur štuk UNI - štuk pro ruční i strojní zpracování na přesné zdivo, jádrové omítky, panely, beton, MVC J 321 25

Zdicí malta a zdicí lepidlo:

webermix zdící 5 MPa - zdicí malta pro ruční zpracování, MVC 910 255

webermix mont - tmel na porobeton, MCT 510 25

Lepidla na obklady a dlažby:

weberfor profi - nízkoprašné lepidlo na obklady dlažby C1T, LOD521 LD 25

weberfor klasik - lepidlo na obklady a dlažby C1T, LOD520 25

weberfor fix - mrazuvzdorné lepidlo na obklady a dlažby, LOD530 25

weberfor profiplus - mrazuvzdorné, jednosložkové lepidlo na bázi cementu LOD530 LD 25

Sanace:

webersan mono - sanační omítka na vlhké a mírně zasolené zdivo z různých stavebních materiálů, SAZ 850 20

webersan 600 - jemná štuková omítka s vysokou paropropustností a dobrou vazbou na podklad, R600 20

Podlahové hmoty:

weberfloor flow - cementový litý podlahový potěr s modifikujícími přísadami, vyztužený vlákny pro vnitřní použití, CP FLOW

Podmínka akce:

Letní dárek obdržíte jedině při objednání jedné palety z níže uvedených výrobků s dodáním na jedno prodejní místo.

Krásné léto s Weber.

Něco o Weber:

Působí na českém trhu již od roku 1990 a dnes patří v České republice k jednomu z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních stavebních materiálů. Např. fasád, zateplení, sanací, nátěrů, jádrových omítek a štuků, betonů, samonivelačních a vyrovnávacích podlahových hmot, technických malt a hydroizolací, epoxidů a lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích. Weber zaměstnává více než 300 pracovníků a na území České republiky disponuje celkem 5 výrobními závody: v Praze, Liberci, Kozojedech, Prostějově a Šternberku.

Kontakt:

Monika Ruffrová

divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s.

Radiová 3; 102 00 Praha 10

E: monika.ruffrova@saint-gobain.com

www.cz.weber

Keywords ČR-stavebniny-trh-firmy-Weber Saint-Gobain Construction Products CZ