Beskydy připravily na léto 110 km tras pro kočárky

Beskydy by se letos mohly stát rájem pro rodiny s dětmi, které kvůli omezeným možnostem cestování nebo rodinného rozpočtu nevyjedou do zahraničí.

Turistická oblast připravila několik novinek. Tou největší je bezmála 110 kilometrů tras, kam se rodiče dostanou i s kočárky.

"Připravili jsme novou mapu Beskydy pěšky s 31 výlety, z nichž 13 je právě pro rodiny s kočárky. Návštěvníci si bez problémů vyberou náročnost trasy, délku a výlet do kterékoli části Beskyd. Tipy na výlety najdou na našem webu beskydyportal.cz, tištěné mapy v infocentrech," říká ředitelka Destinačního managementu turistické oblasti Beskydy - Valašsko Monika Konvičná.

Trasy pro kočárky ale zdaleka nejsou to jediné, na co letos Beskydy při oslovování celých rodin vsadily. Chystají noční prohlídky hradu, pašerácké dobrodružství, medvědí stezku, indiánský den i hledání pokladu. Návštěvníci si určitě vyberou a navíc mohou využít výhodnou Beskydy Card.

Kontakt:

Eva Kijonková, mediální zastoupení Destinačního managementu TO Beskydy - Valašsko, e-mail: eva.kijonkova@ek-media.com

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Keywords ČR-turistika-služby-firmy-EK Media-děti-Beskydy

Region