Filip Poltoratský v čele pražského týmu IMMOFINANZ

Filip Poltoratský byl jmenován na pozici Country Manager Operations pro Českou republiku

Jakožto nový Country Manager Operations má Filip Poltoratský (45) na starosti správu aktiv v portfoliu kancelářských a maloobchodních nemovitostí společnosti IMMOFINANZ v České republice.

Společně s Janem Jungwirthem, který zastává funkci Country Manager Finance & Support, je od května 2020 přímo zodpovědný představenstvu společnosti IMMOFINANZ ve Vídni.

"Filip Poltoratský přišel do IMMOFINANZ na začátku letošního roku na pozici Head of Retail Leasing pro Českou a Slovenskou republiku. Je zkušeným manažerem a špičkovým odborníkem v oboru realit s mnohaletou praxí v oblasti správy maloobchodních nemovitostí. Jsme velmi potěšeni tím, že se stal posilou naší společnosti, a věříme, že pro naše aktivity bude jeho působení na pozici Country Managera velkým přínosem," uvedl Dietmar Reindl, Chief Operations Officer (COO) společnosti IMMOFINANZ.

Filip Poltoratský získal profesní schopnosti a zkušenosti jak v České republice, tak i v zahraničí. Více než patnáct let působil ve společnosti IKEA, kde zastával několik manažerských pozic v oblasti správy a pronájmu nemovitostí. V roce 2009 se přestěhoval do Číny a dva roky pracoval jako ředitel správy a pronájmu nemovitostí tamější společnosti Inter IKEA Center Management. Před nástupem do společnosti IMMOFINANZ se specializoval na leasing a akvizice na pozici regionálního leasingového manažera divize Europe Ingka Centers.

O společnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je společnost podnikající v oblasti komerčních nemovitostí, jejíž aktivity se zaměřují na segmenty kancelářských a maloobchodních nemovitostí na sedmi klíčových evropských trzích: Rakousko, Německo, Polsko, Česká republika, Slovensko, Maďarsko a Rumunsko. Její primární aktivity zahrnují správu a výstavbu nemovitostí, přičemž značky STOP SHOP (maloobchod), VIVO! (maloobchod) a myhive (kancelářské nemovitosti) představují silný místní prvek a jsou synonymem kvality a excelentních služeb. Realitní portfolio zahrnuje více než 210 nemovitostí v přibližné hodnotě 5,1 miliardy eur. Společnost IMMOFINANZ je kotována na burzách ve Vídni (kde je součástí tzv. leading ATX indexu) a ve Varšavě. Pro více informací prosím navštivte tyto stránky: http://www.immofinanz.com

Kontakt:

Pro komunikaci v České republice:

Martina Jašková, ředitelka PR & media relations Graffitti Networks Grafix, e-mail: martina@gng.cz

Keywords ČR-Rakousko-reality-finance-služby-personální-firmy-IMMOFINANZ

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Building industry, housing and real property
Services, tourism
Finance, economics