České firmy se koronaviru nezalekly, dozvíte se z aktuálního TRADE NEWS

Malé a střední podniky vytvářejí svými daněmi a odvody v dobách prosperity až šedesát procent příjmů státního rozpočtu České republiky. Když koronavirus pronikl na naše území, nečekaly na vyhlášení nouzového stavu a překvapily vynalézavostí, nezištností a flexibilitou, s níž se zapojily do zásobování nejrůznějšími ochrannými pomůckami a prostředky. Tyto firmy jsou základem naší ekonomiky a již několik týdnů to názorně ilustrují. Některé z nich vám představí dubnové TRADE NEWS, a zahájí tak seriál, který se bude prolínat letošním devátým ročníkem tohoto magazínu o obchodu a exportu.

Kromě aktuálních témat se toto číslo věnuje třetí největší ekonomice světa - Japonsku a největšímu mimoevropskému investorovi v ČR ? Korejské republice. A přináší také spoustu dalších zajímavých informací. Jako obvykle v něm najdete exkluzivní rozhovory, články, analýzy, původní infografiky i zkušenosti českých exportérů. Časopis, který pro vás připravuje agentura ANTECOM jako magazín Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR, vychází na osmdesáti stranách tištěným nákladem 8200 kusů.

TRADE NEWS je distribuován bezúplatně přímo k manažerům firem s rozhodující pravomocí. Zdaleka se nejedná pouze o členy AMSP ČR, ale také o další společnosti a instituce. Je připravován ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR a institucemi podporujícími český vývoz, jako jsou například CzechTrade, EGAP, ČEB, ČMZRB, TA ČR, ICC ČR, a s Ministerstvem zahraničních věcí ČR.

Více informací také na: www.itradenews.cz, www.tradenews.cz.

Kontakt:

ANTECOM s.r.o.