Roušky, které pomáhají hned dvakrát

Naše obecně prospěšná společnost Život dětem, která již 20 let pomáhá rodinám s vážně nemocnými dětmi, poprosila před dvěma týdny veřejnost o látkové roušky, protože jsme dostávali maily s dotazem, proč roušky na e-shopu neprodáváme. Tehdy jednoznačně proto, že jsme žádné neměli. Dnes můžeme říct, že jsme na základě výzvy dostali mnoho různých hezkých roušek, které je možné objednat na našem e-shopu: 50 Kč rouška pro dospělé a 40 Kč rouška pro děti. Výtěžek z prodeje pomůže maminkám s dětmi, které se kvůli koronaviru dostaly do krizové, často zcela neřešitelné situace.

Vzhledem k tomu, že nám přicházejí denně balíčky s rouškami, za které všem nesmírně děkujeme, rozhodli jsme se kromě prodeje na e-shopu darovat je tam, kde stále ještě chybějí.

Roušky jsme už darovali dětským domovům, azylovým domům, domům seniorů, ale také do nemocnic. Všem udělaly velkou radost.

V této chvíli je možné nadále posílat roušky na naši adresu: Život dětem o.p.s., Lindnerova 998/6, 180 00 Praha 8 a také si je, v případě, že vám chybí, objednat na našem e-shopu: www.zivotdetem.cz.

Děkujeme všem, kteří pomáhají.

Kontakt:

MgA. Maria Křepelková, ředitelka Život dětem o.p.s.

e-mail: maria.krepelkova@zivotdetem.cz

Keywords ČR-koronavirus-textil-trh-internet-společnost-charita-roušky-Život dětem

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic