Red Herring pořádá konferenci o technologiích

Společnost Red Herring, přední poskytovatel informací o technologiích a pořadatel významných odvětvových akcí na vrcholné úrovni, je hostitelem čtvrtého výročního setkání Venture Market Europe ve dnech 1. a 2. června 1999. Konference v Dorchesteru v Londýně se zúčastní více než 400 technologických manažerů včetně generálních ředitelů, podnikatelů v oblasti rizikového kapitálu a vedoucích pracovníků v oblasti podnikatelského rozvoje. Zabývat se budou nejnovějšími úkoly a problémy, kterým čelí technologické společnosti v Evropě a Izraeli, včetně vznikajících kapitálových trhů a strategií zakládání podniků.

"Evropské a izraelské technologické trhy se mění s překotnou rychlostí a ekonomická reforma a konsolidace usnadňují investování do nových společností a jejich rozvoj," řekl John Mecklenburg, vedoucí oddělení pro pořádání akcí ve společnosti Red Herring Communications. "Identifikovali jsme nejdůležitější problémy, které se na těchto trzích vyskytují, a zajistili jsme hvězdnou sestavu řečníků, kteří se těmito problémy budou zabývat a diskutovat o nich."

Red Herring vybral více než 40 vedoucích pracovníků z nejslibnějších technologických společností, kteří představí během dvoudenní akce své podnikatelské plány a strategie. Společnosti představují celou škálu technologických sektorů jako například telekomunikace, internet a bezdrátovou komunikaci.

Dejte na slovo odborníků

Roel Piper, předseda divize komerční elektroniky a výkonný viceprezident pro firemní strategii společnosti Philips Electronics pronese úvodní slovo 1.června. Piper, který strávil tři roky jako prezident a generální ředitel UNIX System Laboratories společnosti AT&T a poté působil dva roky jako prezident a CEO společnosti Tandem Computers, UB Networks a prezident a CEO společnosti Tandem Computers, má zkušenosti z vytváření technické odolnosti společnosti a z vyrovnávání se se změnami v průmyslu.

Na akci vystoupí mimo jiné:

* Dr. Matthias Algier, Assistant Director, Apax Partners

* Nigel Grierson, ředitel (člen představenstva), Corporate Business Development, Intel

* Bjorn Gustavsson, prezident & CEO, iD2 Technologies

* Hermann Hauser, ředitel, Amadeus Capital Partners

* Yves Kraemer, Corporate Affairs Consultant, Cote d'Azur

Development

* Marc Lassus, CEO, Gemplus

* Jim Martin, ředitel Technology Investing, 3i plc

* Jonathan Medved, zakladatel a společník, Israel Seed Partners

* Christopher Spray, společník s ručením neomezeným, Atlas Venture

* William Stevens, generální ředitel, Europe Unlimited

* Falk Strascheg, Technologie Holding

* Graham Wrigley, společník, Schroder Ventures

Hlavní akce na Venture Market Europe:

Entrepreneur Workshop - Podnikatelská dílna: Venture Market Europe bude zahájena novou akcií, Podnikatelskou dílnou, v neděli 31.května v hotelu The Four Seasons v Londýně. Dílnu pořádá California Trade and Commerce Agency, která vyrábí CAL-IT. Podnikatelé se zde učí základy pro zakládání a rozvoj úspěšných technologických podniků na trzích v Evropě a Izraeli.

Panel Emerging Capital Markets - Vznikající kapitálové trhy: v současné době vznikající veřejné trhy v Evropě a Izraeli začaly podnikatelům a investorům dokazovat, že společnosti mohou přežít a prosperovat, aniž by nabízely své akcie na americké burze Nasdaq-Amex. Kromě toho vůbec poprvé nově založené společnosti a ty, které se nedávno staly veřejnými v Evropě a Izraeli, už nemají potřebu orientovat se na zámořské analytiky a trhy, aby si získaly globální pozornost. Jaký je panevropský a izraelský postoj k těmto rodícím se kapitálovým trhům a jak do tohoto obrazu zapadají mladé technologické společnosti?

Panel Leveraging Local Strengths - Umocnění místních silných stránek: je jen málo oblastí klíčových technologií, kde mají Evropa a Izrael náskok před USA, například oblast bezdrátové komunikace, inteligentní karty a ERP. Jak mohou začínající společnosti umocnit tyto specifické lokální silné stránky a rozšířit je do jiných segmentů informačních technologií (IT)?

Registrace

Chcete-li se přihlásit na akci Venture Market Europe anebo chcete-li o ní další informace, zavolejte 415-438-5110 nebo 888- 286-2167. email events@redherring.com anebo navštivte webovou stránku www.redherring.com/events.

S dotazy ohledně registrace zdarma pro novináře se obracejte na tyto osoby: Holly Fisher ze společnosti Alexander Ogilvy, 415- 923-1660 nebo hfisher@redherring.com nebo Jessica Scadron, Red Herring, 415-486-2889 nebo jessica@redherring.com.

O společnosti Red Herring Communications, Inc.

Red Herring Communications, soukromá mediální společnost se sídlem v San Francisku, se zaměřuje na potřeby speciálních informací pro ty, kteří činí strategická podnikatelská rozhodnutí. Red Herring, podnikatelský měsíčník pro technologie se zaměřuje na trendy v technologiích a na společnosti, které jsou hnacími motory trendů. Odvětvové konference na vrcholné úrovni, které společnost Red Herring pořádá, jako například série akcí Venture Market a NDA, uvádějí tyto trendy v život a představují mladé společnosti, které za inovacemi stojí. Red Herring Online poskytuje podnikatelským profesionálům a investorům denní novinky o technologiích, analýzy a podrobné profily společností.

ots Original Text Service: Red Herring

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Holly Fisher, Alexander Ogilvy Public, Relations Worldwide, (USA) 415-923-1660, nebo hfisher@alexanderogilvy.com, za Red Herring; nebo Jessica Scadron, Red Herring, (USA) 415-486- 2889, nebo jessica@redherring.com

Keywords Red Herring