Šijte roušky na pomoc vážně nemocným dětem!

V těchto dnech dostáváme často otázku, proč na našem e-shopu se sbírkovými předměty nenabízíme také šité roušky. Odpověď je prostá - protože je nemáme!

Ale mohli bychom je mít, kdyby je laskaví lidé šili a posílali k nám. My bychom je za přijatelně nízkou cenu nabízeli těm, kteří si je sami ušít nedokážou nebo na to prostě nemají čas a za získané peníze bychom pomáhali (stejně jako to děláme už dlouhých dvacet let) rodinám s vážně nemocnými dětmi. A věřte, že tyto rodiny naši pomoc potřebují dneska ještě mnohonásobně více než v dobách klidu, bez koronaviru. Jestli tehdy rodiny žily jenom z jednoho platu nebo pouze ze sociálních dávek, dneska často nemají ani to. Druhý rodič dostává většinou částečný plat a některý dokonce žádný, protože byl pro nadbytečnost propuštěný. I to se už dneska opravdu děje.

Proto se obracíme na všechny laskavé lidi - prosíme, šijte roušky! Pokud se do naší výzvy zapojí hodně lidí, budeme moci Vaše roušky nabídnout na e-shopu a pomůžeme těm nejpotřebnějším, maminkám s vážně nemocnými dětmi, které se o jejich zdraví bojí neustále a dneska o to více, protože jde vždy o děti se sníženou imunitou.

Roušky, prosíme, zasílejte na naši adresu:

Život dětem o.p.s., Lindnerova 998/6, 180 00 Praha 8.

Můžete šít bavlněné roušky jak pro dospělé, tak pro děti. Roušky, prosíme, vložte do igelitového sáčku a napište jejich počet a také připište, zda jsou pro nás, dospělé nebo pro děti.

Čím více laskavých lidí či firem se do této akce zapojí, tím více zájemců si roušky zakoupí pro svou potřebu a my pomůžeme většímu počtu rodin s nemocnými dětmi, které na naši pomoc čekají.

Prosíme, pomozte nám pomáhat! Dneska ještě více než kdy jindy! Děkujeme!

Kontakt:

MgA. Maria Křepelková, ředitelka Život dětem o.p.s.

mail: maria.krepelkova@zivotdetem.cz

Keywords ČR-koronavirus-textil-trh-internet-společnost-roušky-Život dětem