Stavební sezona začala - nepropásněte Weber školení

Cílem těchto teoretických i praktických školení je zvýšení úrovně znalostí, poskytnutí praktických a aktuálních rad, seznamování s moderními materiály a trendy v oblasti stavebnictví. Pro zahájení letošní stavební sezony Weber opět přichystal celou škálu odborných školení pro stavební veřejnost. Tato školení jsou určena zejména pro aplikační firmy, obsluhu stavebnin a odbornou veřejnost.

Školení doporučujeme zejména realizačním firmám a prodejcům stavebnin.

Hlavními body školení jsou novinky na stavebním trhu, novinky u Weber, doporučené postupy. Na závěr každého školení účastník obdrží certifikát o proškolení.

Účast na těchto školeních je zdarma.

Školení probíhá ve školících prostorách na střediscích Weber či zákaznických centrech, nebo je možné školení organizovat přímo na klíč u obchodních partnerů.

Zájemci o školení a získání osvědčení Weber se mohou hlásit kdykoliv na http://www.profiklub.cz/skoleni/.

Kontakt:

Monika Ruffrová

divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s.

Radiová 3; 102 00 Praha 10

monika.ruffrova@weber-terranova.cz

www.cz.weber

Něco o Weber:

je dnes v České republice jedním z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních stavebních materiálů. Např. fasád, zateplení, sanací, nátěrů, jádrových omítek a štuků, betonů, samonivelačních a vyrovnávacích podlahových hmot, technických malt a hydroizolací, epoxidů a lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích.

Keywords ČR-stavebniny-služby-stavby-trh-firmy-Weber Saint-Gobain Construction Products CZ

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Building industry, housing and real property