Linketica.com hledá influencery, kteří chtějí pomoci potřebným

Máte účet na sociálních sítích či YouTube a rádi byste jeho prostřednictvím pomohli dobré věci? Pak vězte, že přesně takovouto možnost vám nabízí naše společnost Linketica.com, která začala spolupracovat se světoznámou humanitární organizací ADRA, jež v České republice působí již od roku 1992.

Pokud jste právě vy hledanými influencery, kteří by se rádi společně s námi podíleli na této neziskové činnosti, jejímž cílem je alespoň částečně zlepšit život lidem v nouzi a přispět na rozvoj vzdělanosti a zaměstnanosti, prvním krokem, který bude nezbytně nutné učinit je registrace na stránkách Linketica.com.

Sdělte nám svůj nápad, jak pomoci - pomůžeme vám jej zrealizovat

Následně přihlaste svůj nápad na Instagram, Facebook nebo Youtube příspěvek do kampaně "ADRA - hledáme dlouhodobé ambasadory - nezisková podpora". Obratem se vám ozveme a společnými silami se pokusíme nalézt optimální podobu spolupráce, případně vám dodáme i podklady, jež vám usnadní tvorbu dobročinného obsahu. Samotná publikace pak bude samozřejmě již na vás.

Vytvářejte o Vánocích dobro s ADROU, tak zní název aktuálně spuštěné kampaně. Pokud tedy i vy toužíte po tom v období Vánoc vytvářet dobro, stačí, když splníte výše uvedené kroky, podělíte se s námi o nápad a následně už jen necháte své sociální sítě pomáhat.

Vaše pomoc bude opravdu účinná

K šíření dobra jsme si navíc vybrali skutečně důvěryhodného parťáka, takže vám můžeme garantovat, že nemusíte mít obavy, že by vaše pomoc nakonec přišla vniveč a peníze by se nedostaly až k potřebným. ADRA je totiž jednou z největších humanitárních organizací na světě s více než třicetiletou historií, která momentálně pomáhá ve více než 130 zemích. Jejím hlavním cílem je přispívat svou činností k neustálému zlepšování životní úrovně a zdraví obyvatelstva.

Kontakt:

www.linketica.com/adra